Хотел Атлантик

Категория ***

София

кв. Симеоново, ул. ”19-а” 2

Телефон: +359 2 9613400/01, +359 2 9612132

www.atlantic-bg.com

E-mail atlantic@mail.orbitel.bg
Хотелски комплекс Атлантик е разположен в една от най-красивите крайградски зони на София – Симеоново, в полите на Витоша и само на 7 км от деловия център.
С капацитет 50 легла, разположени в 10 стаи и 10 апартамента, хотелът предлага висок стандарт на обслужване, интимност и независимост както за индивидуални туристи, така и за групи.
Панорамният ресторант с 60 места предлага богато разнообразие от национални, интернационални, вегетариански и алтернативни специалитети.Удоволствието от отличната кухня се допълва от уникалната панорамна гледка към Витоша и София.
Комплексът разполага с климатизирана конферетна зала за 35-40 човека. Масите са модулни и с възможност за различен начин на подреждане, съобразен с желанието на гостите ни. В залата има стационарен флипчарт- дъска, екран, компютър с интернет връзка, които предлагаме за безплатно ползване. По заявка на клиентите предлагаме видео и телевизор и наемаме мултимедия или предоставяме възможността за ползване от гостите ни на собствено техническо оборудване.
През летния сезон има възможност за провеждане на мероприятия на открито около басейна.
Стаите и апартаментите са комфортно обзаведени и снабдени със сателитна TV, директна телефонна връзка, изводи за ползване на интернет, минибар, подово отопление, климатик.
В лукс апартаментите безплатна услуга за гостите ни е ползването на индивидуално джакузи.Интернет достъп Мини-бар в стаите Ресторант в хотела Стая със собствен санитарен възел Телефон в стаите ТВ в стаите Сателитна ТВ Конферентна зала Басейн Фитнес Сауна