Комплекс Божурленд

Категория ***

Банско

ул. “Драма” 2

Телефон: +359 749 88258, +359 749 87100, +359 88 8688065

www.bojur.com

Skype office@bojurland.com, office@bojur.com, reservation@bojur.com
Комплекс БОЖУРЛЕНД е отворен за посетители през цялата година. Разположен на площ от около 30,000 кв.м. той се състои от 8 отделни къщи. Къща A е уникална, докато къщи Б1 до Б7 са идентични и имат асансьори до всеки от четирите етажа. Къщите са проектирани в традиционния стил за Банско с особено внимание към детайла в проектирането и довършителните работи на всеки един апартамент: естествен камък и дърво са използвани в голяма степен в комплекса. Разположението на сградите в комплекса дава достатъчно открити пространства помежду им, както и перфектно поддържани зелени площи и градинки.
Комплексът разполага с ресторант, лоби бар, СПА център, фитнес, закрит басейн и зала за конференции и съвещания с 40 и 120 места, удобно оборудвана с аудио-визуална апаратура.
Нашият кулинарен екип ще подготви кейтъринг меню, което идеално да отговаря на стила и настроението на Вашето събитие.Бар Конферентна зала Асансьор Интернет достъп Коли под наем Ресторант в хотела Стая със собствен санитарен възел Сейф в хотела ТВ в стаите Паркинг Ски гардероб Сателитна ТВ Басейн Фитнес Спа