Ресторант "Fiori di mare"

Италиански ресторант

Свети Влас, Яхтено пристанище, Марина Диневи

Телефон: +359 888 871 510, +359 887 217 089
Освен на италиански специалитети, тук ще се насладите и на гледката към яхтеното пристанище.