Здравни заведения

Аптеки МАРЕШКИ Плевен , ул. Георги Кочев 39А
Здравни заведения, центрове МБАЛ АВИС МЕДИКА Плевен , парк Кайлъка, м. Стражата
Аптеки ХИГИЯ 1 Плевен , ул. Васил Левски 74