За Вашите Деца

София
НА ОТКРИТО
1.Детски развлекателен център КОКОЛАНДИЯ
3 - 5 BGN
Това е парк със екстремно-развлекателен характер, съоръженията са предназначени за лица над шест годишна възраст, разделени в 3 кръга. Според възрастта и височината ви инструкторите определят кои съоръжения са най - подходящи за вас. Съоръженията в парка са изработени от здрави конопени и алпийски въжета. Преминават се за 10-20 минути в зависимост от физическата ви подготовката. Преминаването по съоръженията става под наблюдението на инструктор. Тук има бънджи, батут, изкуствена стена за катерене, мини голф игрище, „тарзан”, въртележка за космонавти.
Адрес
Борисова градина
ул. Незабравка (зад парк – хотел „Москва”)
мобилен 0899 966 970
web www.kokolandia.com
2.Детски развлекателен комплекс ПАТИЛАНЦИ
1.50 – 20 BGN
Това е уникален по рода си развлекателен център за деца от 2 – 12 години. Основното предназначение на комплекса е децата да се забавляват, да спортуват и да играят под наблюдението на персонала. Всички съоръжения са с международен сертификат за годност и безопасност. Тук има джунгли, симулатор, джъмпинг-стар, къща на духовете, гондола, въртележки, блъскащи колички, влакче, стрелба с дунапренени топки, индианско кану, джаги, флипери и други.
Адрес
ж.к. Младост 3
бул. Филип Аврамов
тел. 02 974 48 39 02 480 72 34
e-mail patilanci@mail.bg
web www. patilanci-bg.com

НА ЗАКРИТО
1.Детски клуб ИГРОМАНИЯ
Площта на която се простира е 250 м², което дава възможност за провеждане и на големи тържества с интересна и разнообразна анимация. Има атрактивни играчки за всяка възрастова група – за малки (2-5г ) и за по-големи деца (6-10г), което включва уникална 20 м² джунгла, голям трамплин, омекотена стена за катерене, тунел, пързалки, клатушки, басейн с топки и още изненади, джаги и айс-хокей.
Адрес
бул. Цар Борис III 99 (в близост до пазар Красно село)
мобилен 0886 006 066 0876 600 162
e-mail info@igromania-bg.com
web www.igromania-bg.com
2.Детски център WONDER WORLD MALL OF SOFIA
Разполага с кътове за деца от 1 до 3 години, деца от 3 до 7 години, деца над 7 години. Тук може да оставите детето си на професионални грижи, докато вие пазарувате.
Адрес
бул. Стамболийски 1