Развлечения и спорт

Бинго зала БУДАПЕЩА Плевен , ул. Васил Левски 192
Боулинг ГАЛАКСИ Плевен , бул. Данаил Попов 9А
Казино ЕЛДОРАДО Плевен , бул. Данаил Попов 12