Пазаруване

Мол CENTRAL MALL PLEVEN Плевен , пл. Свобода 25
Магазин LIDL Плевен , бул. Георги Кочев 4В
Магазин БИЛЛА Плевен , ул. Асен Халачев 2
Магазин КАУФЛАНД Плевен , ул. Гренадерска 119