Новини

"Яворови дни" - Поморие От 18 до 21 юли 2013 год. в гр. Поморие ще се проведат Националните поетични празници "Яворови дни".
10-те най-евтини ски дестинации в Европа Банско е курортът, който предлага най-добрите оферти за каране на ски в Европа, сочи доклад, цитиран от британския вестник The Telegraph.
30–то издание на Международната туристическа борса "Ваканция и Спа Експо 2013" Министър Делян Добрев ще открие 30–то издание на Международната туристическа борса "Ваканция и Спа Експо 2013"
FUNCITY - Младежкият фестивал на Варнa Третото издание на младежки фестивал на Варна „Fun City” ще се проведе от 1-ви до 7-ми юли 2013 г. в гр. Варна, като обхване главните алеи на Морската градина, Морско казино, сцена „Раковина”, Радио Варна, сцена „Амфитеатър” и централен плаж.
II Международен музикално - танцевален фестивал "МОРСКА ПРИКАЗКА" В слънчева България, в красивия курортен комплекс "Златни пясъци" се срещат песни и танци на различните народи.
La Fête dе Lumières Празникът на светлините в Лион, Франция.
Meждународен детско-юношески фестивал "Слънце, радост, красота" - Несебър ХІV Международен детско-юношески фестивал „Слънце, радост, красота” - Несебър’ 2013г. ще се проведе с участието на творчески колективи и изпълнители от България и други страни.
PHILOXENIA-Международно туристическо изложение Международно изложение в сектора на туризма 22-25 ноември 2012г., Солун, Гърция.
XIII-ия международен фестивал на изкуствата „Перперикон” От 24 до 28 юни 2013 г., гр. Кърджали и класираният на второ място в класацията „Чудесата на България” археологически комплекс Перперикон, ще бъдат домакини на XIII-ия международен фестивал на изкуствата „Перперикон”.
XIX-ти Международен детски танцов фестивал “Утрешният мир започва с днешното приятелство" Първият по рода си в България фестивал за деца-танцьори на възраст от 5 до 14 години.
ІІІ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ - КОНКУРС НА ДЕТСКОТО И МЛАДЕЖКОТО ТВОРЧЕСТВО "ЗЛАТНА ВЪЛНА" От 1 до 8 юли 2013г. ще се проведе Третият международен конкурс за детско и младежко творчество “Златна вълна”.
България показа първия си каталог с REWE TOURISTIK в Залцбург България се представи на изложението в Залцбург като атрактивна дестинация с 90-страничен каталог за 2013 г.
Българският туристически щанд в Мумбай с рекорден интерес Българският туристически щанд в Мумбай с рекорден интерес от страна на индийските туроператори
Българско вино ще се рекламира във Виетнам, Тайланд и Сингапур В продължение на две години български вина ще се рекламират във Виетнам, Тайланд и Сингапур с общо 5 млн. лв.
Винария 2013 България е сред държавите с най-дълголетни традиции в областта на винарството
Възкресяват антична Августа Траяна Проектът за превръщането на античното наследство на Стара Загора в туристическа атракция стартира официално на 5 март 2013г..
Ден на отворените врати в Националния етнографски музей По случай 120 години Национален етнографски музей, на 3-ти ноември (събота), е обявен ден на отворените врати.
Европейски младежки конкурс „Короната на Търновград” Събитието ще се състои от 31.05 до 02.06 2013.
ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНАТ ПО ФОЛКЛОР “ЕВРО ФОЛК 2013” Събитието ще се състои от 4 до 14 юли 2013 в Несебър и КК “Слънчев бряг”.
1 2 3 > >>